Páginas

domingo, 31 de marzo de 2013

Final de trajecte?

Dies després...
El dijous 23 de juny l’Y s’ha de presentar a la comissaria on ha estat assignat pel primer període de pràctiques per la presentació. Allà coneix els que seran els seus companys a partir d’ara i se l’informa de l’horari. Té la gran sort de començar en setmana de festa, així que no s’incorporarà al servei actiu fins el dilluns 27 de juny de 2011. Hi ha qui ja els ha preguntat d’on han tret «l’enchufe».

Ara comença una nova etapa, molt diferent de la que han viscut a l’ISPC, d’on al cap de poques hores de sortir ja sembla que hagin passat mesos, i a anys llum dels primers exàmens de la oposició i d’aquella tarda calorosa en aquell McDonald’s de poble prelitoral. Un somni fet realitat.

La X i l’Y finalitzen aquest relat el 28 de juny de 2011, el dia després de la primera jornada al carrer de l’Y. Tots dos esperen que aquest diari pugui servir per donar ànims als futurs aspirants i mostrar-los que és possible lluitar per aconseguir un somni si no s’obliden aquestes premisses bàsiques: il·lusió, esforç, sacrifici i perseverança. 





12 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a tu pel temps dedicat a llegir la nostra experiència. I molts ànims per complir els teus somnis!

      Eliminar
  2. Molt motivador! Enhorabona per l'esforç i el sacrifici!
    Coses com aquestes ajuden als opositors -que actualment seguim dedicant hores a l'estudi sense saber del cert si hi haurà convocatòria- a tirar endavant i a seguir il·lusionats davant d'aquest viatge.

    Espero que hagis tingut sort en la destinació, i espero a la llarga ser company teu. Una Salutació!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Has fet sevir les paraules clau: esforç i sacrifici. M'alegra saber que el text és d'ànim i estímul pels futurs agents. Gràcies a tu pel temps dedicat a llegir-nos!

      Eliminar
  3. Moltes gràcies per compartir això, estic fent un treball dels Mossos i m'ha inspirat i servit de gran ajuda!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a tu per llegir-nos! M'alegro que la nostra experiència t'hagi servit d'ajuda.

      Eliminar
  4. Estic començant a preparar-me per fer realitat el meu somni de formar part del CME o de la GU. A les primeres entrades m'he vist en la mateixa situació, esperem que tot vagi bé de cara al 2016 i pugui coincidir també en les etapes finals un cop haver aprovat el concurs i passat l'ISPC satisfactòriament.

    Gracies per aquestes pagines de motivació.

    Felicitats per el blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a tu per llegir-nos! Desitgem que el teu somni es pugui fer realitat ben aviat. Ànims!

      Eliminar
  5. Increïble aquest blog, felicitats i moltes gràcies per comparti-lo.
    Esforç, sacrifici i constància resumirien aquesta història.
    Per gent com jo, opositor (primer any), ens dona motivació i més força encara, i demostra que si volem una cosa, ens constarà però no es impossible.

    Felicitats tant a Y, per aconseguir el seu somni, per la X i el fill per tot el han passat.

    Salutacions,

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Has fet un resum impecable. Gràcies per llegir-nos. Esperem que tu també puguis fer realitat les teves aspiracions. Ànims!

      Eliminar
  6. He llegit el blog com quatre vegades al llarg del temps, en diversos formats i ara, últim cop, en aquesta presentació, forma i fons tan acurats. Bona feina, però sobretot voldria agrair el treball i la intenció. També la dedicació i el cor amb que està escrit, puc assegurar que a una persona que fa anys que somia ser allà i encara no ho ha pogut aconseguir, li arriba ben endins. Altre cop gràcies per mantenir viva la flama.

    ResponderEliminar
  7. Miquel, moltes gràcies per les teves paraules. Ens han arribat al cor. Tant de bo puguis fer realitat les teves aspiracions en aquesta futura promoció que han anunciat. Molts ànims i endavant. ⭐️

    ResponderEliminar