Páginas

sábado, 20 de septiembre de 2014

Benvingut!

Com diu el títol, aquest és el diari de la nostra història, les aventures i desventures d’un aspirant a mosso d’esquadra de la 24a promoció.

Potser has arribat aquí buscant informació sobre les oposicions a mossos d’esquadra, o sobre com preparar el circuit d’agilitat, o sobre com és la vida a l’ISPC. O potser algú t’ha parlat d’aquest blog, o l’has vist compartit en algun lloc, o l’has trobat de casualitat.

Sigui com sigui, benvingut.

Esperem que gaudeixis de la lectura d’aquestes pàgines. Per fer-ho de forma cronològica, ves directament a l’apartat índex: allà hi trobaràs tots els capítols en ordre. Pots llegir-los tots o només el que t’interessi.

Si vols pots deixar comentaris a les entrades, o compartir-les si les trobes prou interessants.

En qualsevol dels casos, gràcies pel teu temps i la teva atenció.

I ara, sense més preàmbuls, et deixem amb la història de la nostra vida, amb aquest Diari d’una oposició.

4 comentarios:

  1. Hola, m'agradaria presentarme a les proximes oposicions que es convoquessin y m'agradaria fer-te un parell de preguntes sobre la teva preparacio per a les oposicions, em podrias donar algun correu per poder contactar amb tu?

    Felicitats per el teu exit!

    PD:No poso cap accent perque utilitzo un teclat america :p

    ResponderEliminar
  2. I tant! Ens pots escriure a noesurgent@gmail.com.

    ResponderEliminar
  3. Bones! Soc Albert, fa cosa de 2 anys vaig contactar amb vosaltres per preguntar-vos uns dubtes. Aquest any, tot i anunciar-se molts cops que sortiria convocatòria de 500 places, sembla ser que al final tampoc serà cert.

    Estem a l’abril i ja no dona temps a convocar i fer tot el procés selectiu per entrar a l'escola al setembre. La meva decepció ha estat molt pitjor que la dels altres 6 anys que porto esperant (com mols altres), però tot i així, m'he tornat a rellegir el vostre blog i he tornat a agafar forces de cara al 2018.

    Moltes gràcies de tot cor, la redacció del blog és impecable. Ni que et dediquessis a això (jijiji :P).

    ResponderEliminar
  4. Hola Albert! El teu missatge se m'havia "colat" als darrers llocs de la safata d'entrada. Sento haver tardat tant en contestar. Gràcies per rellegir-te el blog. M'alegra saber que et reconforta. A veure si finalment la cosa tira endavant... Escriu-nos a noesurgent@gmail.com per qualsevol cosa, porfi (tinc quatre Alberts als contactes i ara mateix no sé quin dels quatre ets tu! 😱).

    ResponderEliminar