Páginas

lunes, 25 de marzo de 2013

11. Últims preparatius

Destinació
El dimecres 16 de juny l’Y sap la seva primera destinació. És la número 34 de les 91 que va omplir. La instructora, en el seu dia, ja va avisar als futurs agents que hi havia moltes possibilitats d’anar a parar aquí. Almenys li han dit que, a banda de l’aparcament, la comissaria està en una bona zona.
La nota positiva és que en principi només seran tres mesos, i almenys no és la seu d’Urgell...

Preparant la formació del dia 22
A partir del dia 16, l’Y i la resta de companys comencen a assajar la gran cerimònia. Bàsicament l’assaig consisteix a passar-se diverses d’hores drets sota el sol, sense moure’s, un cop els han classificat per mida i s’han alineat amb total precisió sobre la gespa de la pista d’atletisme. Tot ha de sortir perfecte. Si no, el següent dissabte, l’últim dissabte lliure que tindran com a aspirants, els tocarà fer «hores extra» i passar-se el dia a l’institut fins que tota la coreografia de fer formar 1.207 persones surti amb una exactitud i perfecció dignes d’aparèixer en una escena d’«Escola de Sirenes».

2 comentarios:

  1. Hola, m'ha encantat els teus relats i el fet d'haver aconseguit el que et vas proposar.

    M'agradaria posar-me en contacte amb tu per algunes preguntes i en busca d'algun consell, si no es molèstia, clar, així que espero resposta!

    SALUT

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola! Gràcies pel teu comentari. Et facilito un correu electrònic on pots posar-te en contacte amb nosaltres: noesurgent@gmail.com.

      Eliminar